با انجام تست شخصیت کارآفرینی می توانید توانایی و پتانسیل های خود را برای ایجاد و اداره یک شغل مورد آزمون قرار دهید. هم اکنون می توانید این تست را انجام دهید.
این پرسشنامه توسط کردنائیچ و همکاران ساخته شده است که دارای ۹۵ سوال می باشد. نحوه پاسخدهی به این تست به صورت ۴ درجه ای می باشد. با استفاده از این پرسشنامه ۸ مولفه قابل سنجش می باشد.
این ۸ مولفه عبارتند از ریسک پذیری متعادل، کانون کنترل، نیاز به موفقیت، رویا پردازی، سلامت فکری، عملگرایی، تحمل ابهام و چالش طلبی.
با استفاده از این پرسشنامه می توان مهمترین ویژگی های شخصیتی افراد را مورد سنجش قرار داد. در واقع این ویژگی های شخصیتی به طور ویژه به کارآفرینان کمک می کنند که بتوانند کسب و کارهای خود را به خوبی راه اندازی و هدایت نمایند.
با استفاده از این تست می توانید ویژگی های زیر را در خود ارزیابی کنید
شخصیت کارآفرین اشاره به مجموعه ویژگی هایی دارد که در کنار هم باعث می شود که فرد در انجام فعالیت های کارآفرینانه، نسبت به دیگران، موفق تر عمل نماید. در واقع راه اندازی یک حرفه و استفاده درست از ایده ها نیاز به خصوصیاتی دارد که می تواند این گونه فعالیت را تسهیل نماید. در زیر به برخی از از ویژگی های شخصیت کارآفرین اشاره شده است:
کارآفرینی فقط در مورد شروع یک کسب و کار و یا اداره یک شرکت نیست، بلکه یک رویکرد فکری یا روش تفکر است. کارآفرینان فقط به شکل متفاوتی درباره کارها فکر می کنند و آنها را انجام می دهند.
شما حتی اگر در حال کار برای شخص دیگری هستید، همچنان می توانید کارآفرین باشید. با این حال تعریف رایجی که از این اصطلاح وجود دارد، بیشتر در حوزه اقتصاد کاربرد دارد.
در این حوزه، کارآفرین فردی است که توانایی شناسایی و یافتن فرصت ها و اقدام برای ایجاد اختراعات یا فناوری ها را، به منظور تسهیل کاربرد محصولات و خدمات، دارد. فرد کارآفرین قادر است پتانسیل های تجاری یک مساله را بشناسد و سرمایه ها و استعدادها را سازماندهی کند. به طور کلی می توان گفت بهره برداری از فرصت های کارآفرینی می تواند شامل موارد زیر باشد:
اقتصاددان جوزف شومپیتر (۱۹۸۳ – ۱۸۸۳) نقش کارآفرینی در اقتصاد را «نابودی خلاق» دانست؛ به این معنا که با راه اندازی نوآوری های جدید و همزمان با به کار گیری از صنایع و رویکردهای جدید، صنایع قدیمی نابود می شوند.
از نظر شومپیتر، تغییرات و عدم تعادل پویایی که توسط کارآفرین مبتکر ایجاد می شود، در واقع یک هنجار اقتصادی سالم می باشد.
اگرچه کارآفرینی غالباً با نوآوری های جدید، کوچک و غیرانتفاعی همراه است، با این وجود رفتارهای کارآفرینی را می توان در شرکت های کوچک، متوسط و بزرگ، شرکت های جدید التأسیس و سازمان های انتفاعی و غیر انتفاعی (از جمله سازمان های خیریه و سمن ها) مشاهده کرد.
در دهه های اخیر استفاده از اصطلاح «کارآفرینی» گسترش یافته و بیشتر برای بحث در مورد چگونگی استفاده مردم از فرصت ها برای توسعه محصولات یا خدمات جدید، راه اندازی شرکت ها یا صنایع نو و ایجاد ثروت استفاده شده است.
با این حال سوال مهم این است که چگونه برخی افراد (یا تیم ها) قادرند فرصت های مناسب را شناسایی کنند، آنها را به عنوان یک فعالیت عملی ارزیابی کرده و سپس تصمیم بگیرند که از آنها بهره برداری نمایند.
کارآفرینان به گرایش به یافتن امکانات جدید و دیدن نیازهای برآورده نشده در بازار، دارند و از ویژگی هایی برخوردارند که باعث می شود، بهره زیادی از فرصت ها ببرند.
بنابراین این مسئله باعث شده است که واژه هایی نظیر شخصیت کارآفرین معنا و مفهومی یابد که نشان دهنده آمادگی و توانایی برخی از افراد برای این گونه فعالیت هاست.
استارت آباد یک استارتاپ دانشگاهی هست که به همت تعدادی از اساتید و دانشجویان نخبه از سال 1397 فعالیت خودش رو آغاز کرد. استارت آباد یک پلتفرم هوشمند مهارت آموزی هست که هدفش ایجاد یک شبکه اجتماعی بین مدرسین، افراد جویای کار و صاحبان کسب و کار هست که افراد جویای مهارت و کار را پس کسب مهارت های لازم به بازار کار متصل کند. استارت آباد یک واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه قم مستقر بوده و تلاش می کند در عصر فناوری اطلاعات با آموزش مهارتهای نوین و پولساز در حد توان راه حلی اثر گذار برای مشکل شغل و درآمد جوانان و آینده سازان کشور ارائه کند.